Klaar om te bruizen

Yes, het is Bruiz. Zoals sprankelend water maar dan met een ‘z’. Want hier borrelt creativiteit en veel goesting om buzz te creëren.

Bruiz werd opgericht door Kristof Smolders van icommunicate en Thomas Cloots van Alwagraafis. Samen met Bie Mariën en Panin Nimako hebben we één doel voor ogen: merken vormgeven in lijn met hun DNA zodat ze buzz genereren in de markt waarin ze actief zijn. Met samen meer dan 33 jaar ervaring proberen we ons dag in dag uit te onderscheiden door als creatieve partner mee na te denken. Als team van vier vullen we elkaar zo aan dat we al onze klanten een 360° service kunnen bieden. Ontdek ons volledige team hieronder.

Kristof Smolders

Account director

Met icommunicate begeleidt hij sinds 2008 de interne en externe communicatie voor middelgrote en grote merken. Daarbij is geen uitdaging te groot.

Thomas Cloots

Creative director

Als oprichter van Alwagraafis was z'n doel in 2016 simpel: de creatieve slagkracht van reclamebureaus uit de grootsteden naar de kempen brengen.

Bie Mariën

Creative designer

Ze laat al meer dan 5 jaar liever haar werk voor zich spreken. Haar bescheidenheid siert des te meer haar creativiteit.

Panin Nimako

Motion designer

Dankzij zijn drive om dynamisch en straf werk te maken, zorgt Panin dat we geen audiovisuele uitdaging meer uit de weg moeten gaan.

Scroll to Top